تصاویر اولین قرمه سبزی در فضا ؛ واکنش جالب یاسمین مقبلی | حیف که از ته دیگ خبری نبود!
به گزارش روبرونیوز، یاسمین مقبلی با انتشار تصویری که در آن قرمه سبزی محبوب دیده میشود، نوشت: «این آخر هفته من یکی از غذاهای ایرانی مورد علاقهام را با همکارانم در ایستگاه فضایی سهیم شدم؛ قرمه سبزی. البته به روش سنتی آن را با پلو خوردیم، اما از تهدیگ خبری نبود.» او در ادامه نوشت به نظر میرسد همکارانش از این غذا لذت بردهاند.
یاسمین مقبلی برای عضویت در کلاس نامزدهای فضانوردی سال ۲۰۱۷ توسط ناسا انتخاب شد. او در آگوست ۲۰۱۷ برای انجام وظیفه حاضر شد. این شهروند نیویورکی مدرک لیسانس خود را در رشتۀ مهندسی هوافضا و رشته فناوری اطلاعات در مؤسسۀ فناوری ماساچوست و مدرک فوق لیسانس خود را در رشته مهندسی هوافضا در مدرسۀ عالی نیروی دریایی اخذ کرد.
مقبلی، خلبان AH-۱W سوپر کبرا و خلبان آزمایشی نیروی دریایی، بیش از ۱۵۰ مأموریت جنگی و ۲۰۰۰ ساعت پرواز با بیش از ۲۵ هواپیمای مختلف دارد. او همچنین فارغ التحصیل ممتاز مدرسۀ خلبانی آزمایشی نیروی دریایی ایالات متحده در پایگاه هوایی پاتوکسنت ریور است. مقبلی حالا به عنوان فرماندۀ مأموریت Crew-۷ اسپیس ایکس ناسا انتخاب شده است.